Kontaktirajte ne na : 02 / 511 21 11

Argolift - Автоматска хидрофорска станица

Температурата на течноста: + 35 ° C.
Максимален работен притисок до: 10 atm
Класа на изолација / заштита: F / IP 68
Мотор: со термичка заштита

Карактеристики:
- Тивко работење
- Лесно поврзување со WC, мијалник, када.
- Автоматско работење.
- Вентски систем со јаглеродни филтри.
- Пумпа со машина ножеви.
- Специјални дизајн за да се избегне блокирање од вратилото
- Погодни за употреба за WC-иња во подруми.