Kontaktirajte ne na : 02 / 511 21 11

CRS - Циркулаторна пумпа

Карактеристи:
Температура на течноста: -10Ц до +110Ц
Максимален работен притисок: 10 atm
Класа на изолација H;Заштита IP 44
Енергетска класа :B
Мотор: Со термичка заштита

Примена:
Домашна употреба,се препорачуваат највеќе за приземје.