Kontaktirajte ne na : 02 / 511 21 11

BSA 15-90 Pressure Booster - Водно циркулативна пумпа

Температура на течноста: 0 ° C до 40 ° C.
Максимален работен притисок: 6 atm на температура од 40 ° C
Класа на изолација / заштита: F / IP 42

Опис: Водно циркулативна пумпа која може директно да се примени во домашната мрежа.Има вградено термичка заштита и кондензатор 3mF. Дијаметар на депресија: 15mm.

Примена: БСА 15-90 пумпата обезбедува дополнителен притисок на чешми, туш кабини и сите елементи на еден дом со водно снабдување. Пумпата има изолиран  мотор, ниска моќност,ниска бучавост  и е погодна за домашна употреба. Работи автоматски со прекинувач на протокот.


ВНИМАНИЕ: се користи за засилување на една чешма или туш за подобри перформанси. Не се препорачува да го инсталирате на главната куќа.