Kontaktirajte ne na : 02 / 511 21 11

SH-SHI-SHN –Повеќестепени центрифугални пумпи

Карактеристики

- Хоризонтални повеќестепени центрифугални пумпи поставени на заедничка основа со моторот.

- Компактната структура овозможува помала големина на пумпата.

- Аксијален всисен дел и радијален потисен дел.

- Работните кола се изработени од нерѓосувачки челик со цел да се добие трајност, супериорна ефикасност и највисоки перформанси.

- Широк асортиман

- Достапни во нерѓосувачки челик AISI 304 или AISI 316

Перформанси

- Капацитет до 28 m3/h.

- Висина до 85 m.

- Номинална моќност на моторот од 0,37 kW до 4,4 kW.

- Дво полен стандарден мотор

- Изолација класа F , заштита IP 55

- Број на вртежи: 2900 r.p.m. (50 Hz) - 3500 r.p.m. (60 Hz)

Примена

- Клима систем

- Систем за ладење

- Индустриско чистење

- Систем за ѓубрење

Услови за работа

- Температура на водата до 110 °C.

- Tемпература на околина до 40 °C.

- Максимален работен притисок до 10 bar.