Kontaktirajte ne na : 02 / 511 21 11

SR – Вертикални повеќестепени центрифугални пумпи

Карактеристики

- Вертикални повеќестепени центрифугални пумпи поставени на заедничка основа со моторот.

- Работните кола се изработени од нерѓосувачки челик со цел да се добие трајност, супериорна ефикасност и највисоки перформанси.

- Широк асортиман

- Достапни во нерѓосувачки челик AISI 304 или AISI 316

Перформанси

- Капацитет до 180 m3/h.

- Висина до 300 m.

- Номинална моќност на моторот од 0,37 kW до 75 kW.

- Двополен стандарден мотор

- Изолација класа F , заштита IP 55

- Број на вртежи: 2900 r.p.m. (50 Hz) - 3500 r.p.m. (60 Hz)

Примена

- Водоснабдување: Филтрирање на водата и нејзин транспорт.

- Индустриско засилување: Систем за чистење, Високопритисен систем за перење, противпожарен систем.

- Реверсна осмоза

- Третирање на водата: Ултра систем на филтрирање, дестилирани системи , базени.

- Наводнување.

Услови за работа

- Температура на водата до 120 °C.

- Температура на околина до +40 °C.

- Висина до 1000 m.